Active KillDisk indir



Active @ KillDisk - Hard Drive Eraser silinmiş dosyaları ve klasörleri gelecekteki kurtarma olasılığı hariç tamamen sert ve disket sürücüler üzerindeki tüm verileri yok etmek sağlayan güçlü ve kompakt bir yazılımdır. Bir sabit disk ve bölüm silgi programı bulunuyor. Active @ KillDisk takas Savunma ve sanitizing standart DoD 5220.22-M US Department of uygundur.
En güvenli Gutmann veri imha yöntem de uygulanmaktadır. Bir keresinde Active KillDisk indir ile temizlemek emin olabilirsiniz, hassas bilgiler sonsuza kadar temizlenir. Yeni varolan verileri değmiyor, mevcut sürücüleri üzerindeki tüm kullanılmayan alanı dışarı mendil fonksiyonu silin. Biz son derece size yeniden kullanım, geri dönüşüm, imha etmek istediğiniz sabit ve disket sürücüler için bu programı çalıştırmak için tavsiye ve satmak veya birine bağışlamak.
Bu sürümde neler yeni: Sürüm 7.0 gelişmiş sertifika görünüm ve işlevsellik ve önceden yapılandırılmış ücretsiz bir SMTP hesabı üzerinden e-posta raporları gönderme yeteneği vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder