PC Tools Ücretsiz Antivirüs Programı


PC Tools AntiVirus Free Software 
Download Free PC Tools AntiVirus Free . 
PC Tools AntiVirus Free Dosya Boyutu 3.9 MB. 
PC Tools AntiVirus Free Web Sitesi.
PC Tools AntiVirus Free e-posta üzerinden gönderilen virüslere ve casus yazılımlara karşı bilgisayarınızı korumak için gerçek zamanlı koruma ve Email Guard sağlamak için, bilgisayarınızı güvende File Guard tutmak için Akıllı Güncelleştirmeler, temel antivirüs ve antispyware koruma sağlar.

PC Tools AntiVirus Free Edition uygulamasını sizi virüslerden, solucanlardan ve hızlı güncellemeleri ve IntelliGuard gerçek zamanlı teknolojisi ile truva atlarına karşı dünya lideri koruma sağlar. PC'nize enfekte alırsa, virüsler ağ içinde e-posta kişilerinizi ve diğer bilgisayarlar erişerek arkadaşlarınız, aileniz ve iştiraklere yayılmaya deneyebilir. Bir bilgisayar virüsü, aynı zamanda bilgisayarınızda, diğer bilgisayarlar veya web sitelerine karşı saldırılar veya SPAM e-posta gönderin korsanlara dosyalara erişmek için olanak sağlayan bir arka kapı oluşturmak olabilir.
PC Tools AntiVirus Free ile, PC'nize erişmek için çalışırken temel siber tehditlere karşı korunmaktadır. Koruma olmadan çevrimiçi giderek riske atmayın. Gelişmiş koruma için indir PC Tools yazılımı bugün - Tehlikeleri müteahhitlik malware ya da kimliğinizi çalıntı elde bulunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder