Huawei MediaPad S7 Android tablet incelemesi


Çinli üretici Huawei geçen yıl ya da öylesine ve MediaPad (bir Portakal sözleşme ile alırsanız da Tahiti olarak da bilinir) mobil buhar bir baş kadar inşa edilmiş olan ilk Android bir çift çekirdekli işlemci, spor 3.2 Honeycomb tablet ve beş megapiksel kamera.

Tasarım ve özellikler
gövdesi alüminyum tek bir blok oyulmuş ve çok klas bir çok görünüyor - très iPad . Bu hazırlık için çalışmak gerekir 390g ama bir şey de, özellikle hafif değil.

Bu bir iyi bağlanmış taşınabilir cihaz yapmak, aynı zamanda 3G bağlantısı tabii, Wi-Fi var, ama. Hatta bir kulaklık ile sesli görüşmeler yapmak ve metinler gönderebilirsiniz - çok kullanışlı. Bu USB yuvası üzerinden şarj olmuyor beri, sizinle güç kurşun getirmek gerekecektir olsa hareket iseniz.



Yedi-inç kapasitif dokunmatik 216ppi bir piksel yoğunluğu eşittir 1280x800 gerçekten oldukça ince piksel çözünürlük sunuyor. Herhangi bir yeni iPad sahipleri dişlerini gıcırdatıyorlar neden olmaz iken O kadar sayılar için, ve, kesinlikle açık, keskin ve iyi web sayfaları oluşturmak ve HD video oynatmak için yeterince ayrıntılı görünüyor. Hassasiyet ancak üst çentik her zaman değildi ve biz bunu eyleme korkutmak için birden çok parmak stabs çağırmak zorunda kaldı birkaç kez vardı.

Performans
1GB RAM ile desteklenen 1.2GHz Snapdragon işlemci bir nippy meseledir ve menüler veya açılış uygulamalar aracılığıyla flicking zaman gecikme belirgin belirtisi gösterdi. AnTuTu kıyaslama bizim eski öncesinde koymak Galaxy Tab performans açısından (biz hala bekliyoruz yeni bir, zihin) ama Asus Transformer Prime arkasında.

Android 3.2 Honeycomb işletim sistemi olarak gittiği yere kadar iyidir, ama şimdi biz tablet-ve-telefon-straddling olması biraz behind-the-kez bakmaya başlıyor 4.0 Ice Cream Sandwich . Huawei yanı sıra renk gövde bir seçenek olarak, ama bir yükseltme daha sonra bu çeyrekte söz verdi.

Kameralar
bir tablet üzerinde kaliteli bir kamera için gerçekten çok çağrı var olmadığı tartışılabilir olsa da, MediaPad otofokus ve 4x dijital zoom sallanan beş megapiksel dizi ile geliyor. Orada hiçbir flaş, ne de çok başka ekstra özellikler bir şekilde ve görüntü kalitesi gürültü ideal ışık koşullarında daha az çok hızlı küçük sürünen ile, so-so.

Bir terbiyeli yüksek standart olan 30fps HD 720p video kaydı yapabilirsiniz. Kutuda orada'hiçbiri beri, kendi kablosunu temin gerekecek olsa sonra mini HDMI bağlantısı üzerinden HD TV'nize doğrudan aktarabilirsiniz.

Bu, Microsoft iş sunan öykünür ve görüntülemek ve Word, Excel ve PowerPoint belgeleri oluşturmanıza olanak sağlar Huawei Office ile birlikte geliyor. Orada 8GB bellek 5.8GB depolama için kullanılabilecek olan, gemide, ama SIM kart gibi, sırtında bir klip-plastik panelin arkasında gizlenir, o ile microSD kart için başka 32GB ekleyebilirsiniz.

1,400 mAh batarya bir mücadele biraz koymak, ama sonunda istikrarlı bir kullanım tam gün daha teslim edemedik. O Hayır o utanç, ama ya sigaram yok.

Sonuç
Bu Huawei MediaPad küçüğü olan kompakt takılar karşı kendini kurar Samsung Galaxy Tab ve Motorola Xoom 2 ve biraz daha ucuz olsaydı, muhtemelen kazanacaktı. Haliyle, bu kaliteli bir cihaz var, ama bir kenara bu kadar güzel kasasından, gerçekten kendini ayırt etmez.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder