ViewSonic ViewPad 10e Android tablet incelemesi


Gadgeterati tüm odaklanmış elbette yeni iPad ve son yüksek-spec Android tablet , ama para için değer olduğu gibi şimdiye kadar, orta olduğunu. Giriş ViewSonic onun ViewPad'i sadece Argos mevcut 10e, ve aynı zamanda kısa bir süre 7e ve E70, G70 ve E100 içeren kendi aralığında büyük ile.

Tasarım
10e oh o kadar çok diğerleri gibi kaygan görünümlü siyah tablet ve sturdily olsa gibi, araya geliyor Toshiba AT200 arkasında biraz dışarı çıkık kasanın kenarı ile bir sorunu biraz var. Daha fazla ya da daha az, 620g de belki yeni iPad gibi aynı ağır tarafında biraz olsa bu 9.1mm azından kadar incedir.



10e İsmine rağmen, ekran aslında 9.7 inç büyüklüğüne ve 1024x768 saygın, ama özellikle etkileyici piksel sayısı sağlar. ViewSonic'in cep telefonlarında olduğu gibi, arabirim seçeneği var, ve standart Android seçimi veya tescilli ViewScene teklif olacak 3D bazı güzel grafikler ve aletler var ama gerçekten 3D değil.

Özellikler ve performans
İçinde operasyonda küçük mücadeleleri 512MB RAM, tarafından desteklenen tek çekirdekli 1GHz işlemci - apps hiz-düşünce açıldıktan sonra konum ve veri crunching eğer 10e hayal kırıklığı olacaktır. Eğer bilgisayar için biraz daha rahat tavrı ele alırsak orada sonunda alırsınız. Gerçekten çok etkileyici değildi - sayılar, AnTuTu kıyaslama performansını test 10e 1,999 genel bir puan verdi. 5.260 az iki katı fazla Toshiba AT200 puanları.

Bizim örnek Android 2.3 ile geldi Gingerbread biz onu almak gerektiğini söz ettik ama, özellikle bu post-Petek zamanlarda, diş çok uzun görünüyor, 4.0 Ice Cream Sandwich çok yakında. Göreceğiz.

Kameralar ve bağlantı
kaybı (herkes gerçekten fotoğraf çekmek için kendi tablet kullanıyor?) çok değil ama video görüşmeleri için ön bir 1.3 megapiksel bir model var hayır arkaya dönük kamera var.

Şirket yaz aylarında nedeniyle, 3G/Wi-Fi G70 ile düzeltilmiş olacağını vaat etmiştir ama diğer ViewSonics olduğu gibi şimdiye kadar, o, Android Market doğrudan erişimi yok. Bunun yerine teklif etrafında 200.000 uygulamalar vardır 1Mobile Market, var.

Internet erişimi Wi-Fi üzerinden ve ekran klavyesi içeren hiçbir 3G var Swype hızlı bir tablet üzerinde olması gerekir haline - kolay Parmağınızı ekrandan kaldırmadan yazmanız için yapım.

O gemide bellek sadece 4GB var ve microSD kart, size iPad yapamayacağı şey aracılığıyla o kadar bump yapabilir. Ayrıca iPad aksine o da size doğrudan HD TV'ye 720p HD video göndermek için izin verecek bir plastik kapak (ama hiçbir kablo verilir) arkasında gizli bir mini HDMI soketi vardır. Güç yerine ne yazık ki hareket halindeyken taşımak için başka bir yol var demektir mini USB, daha 12V şebeke girişi ile geliyor. Pil sürekli kullanımının az beş saat teslim size pricier tablet beklediğiniz biraz daha az yani.

Sonuç
Daha devine fazla beygir ama ViewSonic ViewPad 10e çok makul bir fiyat için özellikleri iyi bir yelpazesi sunmaktadır - sadece çok uzun zamandır çok fazla acele içinde değiliz gibi.

Özellikler
oftware : Android 2.3.1 Gingerbread
İşlemci : 1GHz tek çekirdekli Cortex A8
Bellek yuvası : microSD
Ekran : 9.7in 1024x768 piksel Multitouch
Bağlantı : Wi-Fi 802.11b/g/n, Bluetooth 2.1 + EDR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder