HyperCam indir



HyperCam - PC'nizin masaüstü bir alandan görüntü yakalamanızı sağlayan bir program.

Hiç bir şey, ya da sadece ekranda neler olup bittiğini videoyu nasıl insanları gösteren bir screencast yapmak istedim ettiyseniz, HyperCam gibi bir ekran yakalama aracı gerekir. Basitçe uygulama yüklemek ve sizin ekranda eylem bir kısmını veya hepsini kaydetmeye başlayabilirsiniz.



Eğer yapılandırılabilir kısayol tuşları aracılığıyla aktive edebiliriz ki vardır kaydıdır ve HyperCam arayüzü düğmeleri oynamak. Neye ihtiyacınız bağlı olarak, kaydedilen videoda flaş ile fare tıklamasıyla bir Framerate belirtin ve vurgulayabilirsiniz.

HyperCam iddia ne yapıyor olsa da, çok iyi tasarlanmış bir program değildir. Eğer kayıt bir neden olmaksızın, olması gerekenden iki kat hızında oynatır o videoyu görebilirsiniz. Ses kaydı da güvenilmez olduğunu - Windows 7 sistemlerinde, biz müzik çalarlar, video dosyaları veya tarayıcı video, herhangi bir ses kaydetmek için koyamadık. Biz de HyperCam biraz kararsız bulundu ve varsayılan yükleme işlemi standart Program Files klasöründe app koymak değil hayal kırıklığına uğradılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder