Ethernet ile kol düğmeleri nasıl yapılır


Hala başlangıç ​​/ hackparty konferans / ofis sosyal bir T-shirt ve hoodie sallanan? Ethernet kol düğmeleri - Bir stil pivot ve aşınma kol düğmeleri yürütün. Ken Denmead, Geek Baba (Viking) yazarı anlatıyor.
Parçalar alınSiz bükümlü iki RJ-45 Ethernet konektörleri, çift telli ve sıkma aracı gerekir.Tüm parçalar Maplins Elektronik veya radioshackuk.co.uk mevcuttur, ya da biraz eskileri geri dönüşüm olabilir.


Bir döngü olunçifti telli bir 75mm uzunluğu atın. Bağlayıcı bir tarafında deliğe bir ucunu besleyin. Konnektörün diğer ucundaki deliğe diğer ucunu geçirin, o zaman deneyelim. Bu bir 20mm döngü yapacaktır
Bir fixer olun, tel 10cm bir parça kesin ikiye katlayın ve bir kalın uzunluğu bir araya bükün.Şimdi kol manşet-gözüyle Ethernet konektörü gelen tel döngü beslemek, döngünün sonunda dışarı pokes yüzden.
Lütfen manşet bağlayınmaruz döngü tel katına-over 10cm uzunluğunda besleyin ve kol düğmesi yerde kalır öyle bükün. Diğer kol düğmesi oluşturmak için adımları tekrarlayın. Şimdi arkadaşları dazzle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder