Toshiba AT200 Android tablet incelemesi


Tablet yarışlarda Toshiba'nın favori yarışmacı Android 3.2 Honeycomb (hayır, hiçbir çalışan, teknoloji bu ince 'n' şık kıymık Dondurma Sandviç ), bir çift çekirdekli işlemci ve iki kamera.

Tasarım
Eğer AT200 hakkında fark ilk şey ince olmasıdır. 7.7mm azından daha ince bir bıyık var yeni iPad kendisi 8.8mm hiçbir domuz,. Kalınlık farkı zar zor fark olmakla beraber, ağırlığı başka bir konudur ve sadece 535g de AT200 662g iPad daha uzun vadeli taşımak için çok daha kolaydır.

Bu fırçalanmış metal abartı ve özel bir rıhtım, microUSB ve mini HDMI, artı bir kombi mikrofon / kulaklık 3.5mm jak gibi bağlantı portları, iyi bir dizi ile, kaygan görünümlü cihaz bulunuyor. Bizim örnek kaygan genel etkisi detracted geri, küçük bir çıkık muhafazası ile ilgili bir sorun biraz vardı.



Ekran ve özellikleri
10.1-inç ekran 1280x800 piksel güzel keskin çözünürlük sunuyor ve çok güzel ve parlak - hiçbir şikayetleri gerçekten. Onu en son 4.0 Ice Cream Sandwich sürümünü çalıştıran değil bir utanç Android yerine 3.2 Honeycomb ama hala kaygan ve kullanımı kolay bir çok yetenekli işletim sistemi bulunuyor ve bol ekran boyutları uyacak uygulamalar vardır. Toshiba bir yükseltme olacağını söylüyor, ama o zaman söylemedi.

O koyar AnTuTu, üzerinde 5260 bir performans skoru bozucu, ya hızlı ve eylem etkili olduğu 1GB RAM ile desteklenen bir çift çekirdekli 1.2GHz ARM Cortex A9 işlemci ve kıyaslama testlerinde hiçbir sarkma üzerinde çalışıyor İçinde arkasında Motorola Xoom 2 Örneğin, ama öncesinde bir Sony Tablet P .

Olsa mobil bağlantı için bir SIM kart yuvası var, bu yüzden en son iPad aksine hiçbir yerleşik 4G, ya da bu konuda 3G Eğer internet üzerinden almak için bir Wi-Fi bağlantısı gerekir anlamı var.

Medya ve kameralar
size microSDHC kart o geçiş 32GB ekleyebilirsiniz olsa temel versiyon, dahili bellek 16GB var, yoksa Toshiba 450 £ 32GB versiyonu dışarı sıçrama olabilir.

Beş megapiksel var kamera iyi değilse özellikle olağanüstü görüntü kalitesi sunar arka yanı sıra 1080p HD video kaydı. Öne bakan iki megapiksel kamera video aramaları için tasarlanmıştır ve biraz gecikme ihanet ederken, kalite ad hoc video konferans için mükemmel para cezası olduğunu.

Ayrıca gemide Toshiba Places, powered by müzik içerir üreticinin yeni online alışveriş merkezi vardır 7digital (seçim yükleri), adlı filmler Viewster (henüz orada bir sürü) ve bir avuç oyun. Bu bir başlangıç, ama Android Market veya Apple eşdeğeri için rekabet yok. Pil ömrü Eğer şarjlar arasındaki bunun dışında kullanımı bir günün değerinde etrafında alırsınız bunda, çok iyi tuttu.

Sonuç
Toshiba AT200 bir güzel, ince, hafif ve şık görünümlü tablet ve bu öğeleri sizin için önemli olmasa bile, sadece piyasadaki diğer Android tablet hakkında karşı direneceğiz. Yeni iPad ile aynı fiyata dışarı koymak olsa bir hata olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder