HP Envy 6 Ultrabook özellikleri


Envy Ultrabooks (arasındaki HP'nin en son toplu ortasında etrafında oturan Envy 14 Spectre ve Envy 4 ), Envy 6 yakışıklılığı ve iyi bir fiyat için makul bir performans sunuyor. O £ 699 şimdi satışa bulunuyor.

Bu kafa karıştırıcı adlandırılmış farklıdır Envy 6 Sleekbook bir Intel işlemci (Sleekbook en AMD yonga bir ultrabook Intel'in tanımına onu diskalifiye) kullandığı içinde.



Tasarım
Ultrabooks daha yapılı sonunda koymak olmadığını olsa o, onun kalın noktada 2cm ölçüm, ince, ve çok 2kg üzerinde bir şerit de oldukça hafif. Zarif metalik gövdesi, siyah, ama bir artı olduğu ve üst bordo altında bir tür üzerinde alüminyum efekt fırçaladı. Taraf etrafında, üç USB portu, iki yüksek hızlı 3,0 çeşitli olduğunu görmek güzel ve bir HDMI bağlantı noktası da var. Ethernet yuvası genişliği tutmak için bu pop-out bölümlerden birine sahiptir.

15.6-inç ekran, güzel parlak görünüyor ama disappointingly sadece 1366x768 piksel çözünürlük sunuyor - kötü değil, ama Envy 4 14-inç ekranda bulacaksınız gibi aynı.

Biz Ultrabooks ile beklediğiniz gibi klavye fayans güzel duyarlı ve iyi aralıklı, ancak ince boyutları nedeniyle çok az seyahat var. Çoklu dokunmatik tuş takımı, ancak onun düzgünce işaretlenmiş düğmeleri ile kullanmak için bir sevinç.

Performans
Bir çift çekirdekli, üçüncü nesil, 1.7GHz Intel Core i5-3317U işlemci içinde var. Bir Ivy Bridge çip var, ve önümüzdeki Envy 4 Core i3 bir adım ya da iki). Bir 6GB versiyonu da var ama bizim test örneği, gemide 4GB SDRAM ile geldi.

PCMark kriter aracılığıyla çalıştırılıyor olması onun Toshiba'nın yukarıda koyarak, 3,472 bir etkileyici yüksek puanı teslim P855-G10 Uydu yüksek ender ve HP'nin kendi Envy 14 Spectre arkasında biraz. Ancak, biz, bar, Samsung 9 Serisi denedim yeni dizüstü bilgisayarlar en arkasına koyar iTunes için test film 11 dakika, kodlamak için nispeten geç beş dakika ve 58 saniye sürdü gerçeği ile temperli edildi. Oynarken oyun için çerçeve oranları saygın 150fps ortalama Portalı varsayılan ayarları.

Bu önyükleme için hızlı ve genellikle herhangi bir hıçkırık olmadan multi-tasking görevleri ele. Bu birkaç saat için yoldayken oldu sonra bile, oldukça serin çalışır.

HP'nin diğer meraklısı modellerinde olduğu gibi, Envy 6 dahili ile birlikte geliyor Audio ses işleme teknolojisi Beats. Ayrıca onboard ses doldurmak için yardımcı olan bir HP Triple Bass Reflex Subwoofer se ile birlikte geliyor. Ses kontrolleri ses çıkışı biraz daha fazla kontrol sağlayan bir dokuz-bant grafik ekolayzır içermektedir Beats - yalnızca çok teşekkür teneke hoparlörleri yardım etmek için yapabileceğiniz, HP Triple Bass Reflex Subwoofer varlığına rağmen var gerçi. Bu normalde bir ultrabook beklediğiniz ses daha iyi, ama biz "b" den daha bekleniyor.

Pil ömrü yüksek yoğunluklu bir akü test programı ile sürekli kullanım beş saatten biraz fazla teslim, son derece iyi tuttu - yeterli bir tam gün üzerinden gidiyorsun tutmak için daha fazla olmalıdır ki.

Sonuç
HP Envy 6 Bir ultrabook için tıknaz tarafta yakışıklı, yetenekli dizüstü bilgisayar, ama onun sağlam yapı, sağlam performans ve ortalamanın üzerinde ses kalitesi ile bu eksikliği hissettirmiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder