Toshiba AT300 Android tablet incelemesi


Tosh tablet ağacının Top, AT300 bir olan iPad spectacularly hızlı dört çekirdekli işlemci, kaliteli ekran ve daha birçok sunar alternatif - Eğer fiyat ödemeye hazır iseniz.

Bu 330 £ çevresinde satışa bulunuyor.

Tasarım
Bu çizilmeye dayanıklı Corning Gorilla Glass altındaki parlak siyah ön standart görünümlü tablet, ve etrafında kaymasını durdurmak gerekir bir özenle dokulu plastik arka panel bulunuyor. Bu iPad prim metal hissediyorum yok, ama o da ucuz gelmiyor. Tarafta HDMI ve microUSB yuvası (sadece, bir büyük beden özel portundan güç var senkronizasyonu için ikinci), kombi mikrofon / kulaklık jakı ve çoklu kart okuyucu için bir slayt-out tepsisi vardır.



Ekranı benzer 1280x800 piksel çözünürlük, teslim, etkileyici, parlak ve keskin iPad 2 yeni iPad'in 2,048 x1, 536 arkasında şimdi biraz yol olsa. Parlaklığı çoğunlukla doğrudan güneş ışığı ile başa çıkmak için yeterli olduğunu ve çok oldukça geniş bir görüş açısı var.

1.3GHz hızında dört çekirdekli Nvidia Tegra 3 işlemci 1GB RAM ile desteklenen ve Tosh etkili düşük güç, pil tasarrufu modu için kullanılan bir beşinci çekirdek olduğunu söylüyor 4-PLUS-1 teknolojisi ile geliyor. Biz özellikle bu açıdan test etmedi, ama pil düzenli kullanımı iki tam gün teslim, oldukça iyi son yaptım.

Performans
Bu güçlü bir cihaz olduğunu ve önümüzdeki dört çekirdekli kolaylıkla, 10,960 bir blisteringly hızlı AnTuTu kıyaslama puanı teslim Asus Trafo Pad TF300 ve değil çok uzakta geride LG'nin 4X HD ahize ya da Google Nexus 7 .

Bu Nexus 7 tablet çıktı son 4.1 Jelly Bean güncellemesine kadar işletim sisteminin en son sürümü olan Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich, çalışıyor. Google Şimdi bilgi hizmeti (hangi hala yatak olan) da dahil olmak üzere yeni sürümü oldukça birkaç tweaks, olsa hepsi aynı prensiple çalışan ve Android ile aşina iseniz, sizi hayal kırıklığına olmayacaktır. Toshiba özelleştirmek için bir çok yaptık görünmüyor yana çok heyecan verici değil Toshiba Places müzik seçimleri, filmler ve indirmek için oyunlar, orada olmasına rağmen O, çok az ya da standart Android arayüzü bulunuyor.

Arkasında beş megapiksel kamera yetkili ama hiçbir şey çok hakkında heyecanlanmak için. Bir LED flaş ve otomatik odaklama var ama renkleri biraz dışarı yıkanmış ve kenarları biz istediğimiz kadar güzel keskin değil bakmak eğilimindedir.

Yine de, microSD kart kullanarak daha 32GB tarafından bump yapabilir gemide bellek sağlıklı bir 16GB var.

Sonuç
Toshiba AT300 tüm iPad 2 olarak aynı fiyat hakkında, kaliteli ekran, hızlı dört çekirdekli işlemci ve hatta tamam kamera, çok iyi bir tablet olduğunu. Ancak Google'ın Nexus 7 ekran kapalı birkaç santim kaybeder tablet, aynı zamanda fiyat etiketi kapalı bir £ 100 üzerinde yanında, o sadece bir wee biraz pahalı görünüyor.

Özellikler
Yazılım : Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich
İşlemci : 4-PLUS-1 Quad-çekirdekli NVIDIA Tegra 3 işlemci, 1.3GHz
Bellek yuvası : Evet
Ekran : çizilmeye dayanıklı Corning Gorilla Glass, 1280x800pixels ile 10.1 inç kapasitif LED-arkadan aydınlatmalı TruBrite WXGA TFT HighBrightness
Bağlantı : Wi-Fi b / g / n, Bluetooth 3.0

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder