Andy Pad Pro incelemesi


Orada mevcut iki Andy Pad tablet aslında, ve bu çifti (50 £) tarafından daha gelişmiş ve daha pahalıdır. Şimdi indirimde.

Tasarım
kendi hantal şekli ve parlak beyaz plastik sayesinde eğlenceli bir cihaz yerine gibi hi-tech yeteneği serin bir şerit görünüm daha vardır iPad veya Sony Tablet S , ama bu kötü bir şey yok.

Taraf bir güç / uyku düğmesi ve stereo hoparlörler, artı 3.5mm kulaklık girişi, microSD kart yuvası, microUSB güç / sync yuvası ve mini HDMI portu varken üst (Yatay modda tutarak ediyorsanız), bir ses rocker olduğunu (TV'nize bağlamak için bir kablo için fazladan ödemek gerekecek olsa da).



O bir keskin lideri olmaktan hala uzak olsa Pro 7-inç kapasitif çoklu dokunmatik ekran, 1024x600 piksel çözünürlük, kötü değil, ve non-Pro Andy Pad adlı 800x480 bir atlama imkanı sunar alan. Görüş açıları da oldukça sınırlıdır, bu nedenle bu gerçekten, örneğin, aynı ekranda aynı filmi izliyormuş gibi iki kişi için anlamı olan bir aygıt değildir.

Yazılım ve performans
It Android 2.3.1 Gingerbread, cep telefonu yerine tablet (3.2 Honeycomb ve yeni var olan için tasarlanmış bir işletim sistemi çalışıyor 4.0 Ice Cream Sandwich ). Bu uygulamada olsa ince olduğunu ve mevcut uygulamalar tüm büyük ekrana sığacak şekilde görünüyor.

1GHz işlemci, iPad ve yüksek-uç tablet hızlı 'n' düzgün işleyişini için kullanılan konum, 512MB RAM ile desteklenen ve, görebilmek uygulamalar arasında geçiş yapıldığında kendinizi gecikme chaffing bulacaksınız. Size daha iyi için kullanılan konum sadece bir sıkıntı, felaket değil.

Kameranın hemen hemen Andy Pad Pro bir sonradan. 2-megapiksel azından normal tablet rekabet ve emin yeterli gerisinde bulunuyor, kalitesi büyük değildir. İşte yine kamera için bir tablet alır, kim söyledi? Eğer enstantane hızlı ya da eğlenceli resimler için gerek ama daha fazla eğer var. Eğer görüntülü görüşme yapabilirsiniz, ancak arayan (hatta her zamankinden daha) bulanık ve sarsıntılı bakacağız - Ön bakan kamera benzer sadece 0.3 megapiksel ile düşük kaliteli olduğunu. Bu iPad 2, akıl ile tüm par, yani bir anlaşma katil olmamalıdır. Iyi bir tablet kamera ihtiyacınız var? Belki Motorola Xoom 2 tam size göre.

Uygulamalar ve hafıza
onlar erişim yok çünkü Apps-bilge, hem Andy Pedleri şu anda sınırlıdır Android Market (arasındaki müzakereler hakkında bir kaç düzine şu anda var olsa ve üretici fiyat görünüşte, bir düğüm noktası olmak üzere, devam etmektedir) , oyunlar da dahil olmak üzere, Facebook ve Twitter edinilebilir Andy Pad sitesi. Uygulamalar da Android Market bir alternatif olarak GetJar indirilebilir. Eğer ağır çekirdek işlevselliğini genişletmek için arıyorsanız Güvenli söylemek, yanlış tablet bakıyorsunuz.

Orada standart olarak kurulu bellek 16GB var, artı tarafta microSD kart yuvası ile daha da 32GB tarafından bu takviye edebilir.

3,600 mAh pil kağıt üzerinde çok gibi görünmeyebilir, ancak nispeten düşük spec oldukça iyi yapmak için izin verir, ve biz iyi bir gün oldukça ağır kullanım değerinde çıktı.

Sonuç
Andy Pad Pro iPad 2 gibi bir high-end rakip olarak uygun değildir, ancak, birkaç-fırfırlar eğlenceli ve nispeten ucuz tablet olarak, bu gidiş için oldukça çok var. Ama düşük kaliteli bir ekran ile alabilirsiniz eğer, temel Andy Pad bir pazarlık daha fazladır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder