Starbucks menüsüne kablosuz sarj ekleyecek


Starbucks bir masa yastıkları deneme aşamasında onları içeri takın gerek kalmadan müşterilerin telefonları şarj etmek için izin verecek

Kahve zinciri zaten mağazada ücretsiz Wi-Fi erişimi sunuyor ama yedi ABD mağazalarında trialed olan düzeni menüsüne eklenen şarj kablosuz telefon görebiliyordu.

Starbucks 'baş dijital memuru, Adam Brotman, Duracell Powermat tarafından endüktif şarj sistemi marka masa bir dizi halinde inşa ediliyor "diyor sadece içine kendi mobil cihazları takmak zorunda karşılaştırıldığında, müşterilerimize nasıl tepki vereceğini bir anlamda almak için duvar. "



Hizmet mevcut davranışı yararlanmak istiyorsunuz, Brotman diyor: ". [C] ustomers mobil cihazlar ile her gün bizim mağaza girdiği ve masaya onları aşağı koyarak onlar aynı zamanda onların cihaz şarj edilebilir ise, o zaman 'Ve o müşteri ile bağlantılı ve onlar kablosuz şarj için bir ihtiyaç vardı fark bile önce, belki onların bir ihtiyacı karşıladı. "

Için olan cihazlar mağaza şarj kablosuz desteği vermiyoruz bu müşterilerin bazı mağaza promosyon hediye planlıyor yanı sıra daha uzun vadeli bir seçenek olarak kredi konnektörleri sunuyor.

Kablosuz şarj pedleri 2013 yılında teknoloji daha geniş bir rollout potansiyeli ile müşteri tepki ölçmek için Noel dönemde ABD'de trialed edilecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder