Mozilla Firefox indir



Mozilla Firefox - Hızlı ve pratik web gezgini

Bir çok ödüllendirilir ve takdir web tarayıcısı Mozilla Firefox, kapsamlı ama kullanımı kolay arayüzü sayesinde piyasadaki en popüler web tarayıcısı biri, özelleştirilebilir seçenekleri ve özellikleri çok sayıda çokluğu gibi sekmeli tarama olarak dahil, pop- up engelleme, yazım denetimi, artımlı Bookmarking, indirme yöneticisi, özel tarama, yer-farkında tarama ve üçüncü parti geliştiriciler (Firefox'un en önemli özelliklerinden biri) tarafından yapılan uzantıları ile eklenebilir daha fazla işlevleri canlı bulabilirsiniz.


Montaj

Kurulumu Firefox gerçekten çok basittir. Yazılım kiti indirme ve başlattıktan sonra iki ayar seçenekleri ile istenir: standart veya yüklerken özel. Özel seçilmesi size standart seçenek ilk iki adımı atlayın gibi, kısayollar ayarlama ve Mozilla Firefox'un varsayılan web tarayıcısı yapmak, programın kurulum istiyorum hedefini değiştirmek için izin verir. Firefox yükleme başlayacak ayarladıktan sonra ve kısa bir süre kullanıma hazır olacaktır. Internet Explorer için tarih, yer imlerini ve parolaları almak ve Firefox varsayılan tarayıcınız değil ve bunu değiştirmek isterseniz istedi bildireceğiz istiyorsanız ilk kullanımda sorulur.

Arayüz

Mozilla Firefox arayüzü son derece özelleştirilebilir, ancak varsayılan olarak "dur" ve onun sol ve yer imi için "ev" butonları, "yenileme", "ileri", top, "geri" ile aşağıdaki adres çubuğundaki seçeneği menüsü ile geliyor düğmesi artı sağa bir Google arama çubuğu. Adres çubuğunun altında yer imi çubuğu ve aşağıdaki sekmeler o geliyor.

Son derece özelleştirilebilir Mozilla Firefox "Aracı" sekmesinde "Eklentiler" menüsünden ulaşabilirsiniz temaların büyük bir numarası vardır. Bu, yalnızca bir renk teması, aynı zamanda web-tarayıcısının bütün düzenini değiştirecek temaları almaya izin vermez.

Mozilla Firefox güvenliği, performansı ve özelleştirme ile ilgili tüm bu. Güvenlik Firefox Anti-malware ile birlikte sağlamak için, sizi uyarmak ve değil ne gibi davranan siteleri sizi koruyacaktır Anti-phishing virüslü dosyalar, erişim, sizi koruyacaktır. Ayrıca Firefox indirdiğiniz her dosya olası tehditler taranır olacağını pencereler anti-virüs yazılımı anlamı ile bütünleştirir.

Mozilla Firefox getirdiği bir diğer önemli özelliği Private Browsing olduğunu. "Aracı" sekmesinden veya Ctr + Shift basarak erişildi + P tuşlarına, Private Browsing tarih, çerez depolama, web sayfası önbelleğe alma, şifre saklama, arama çubuğu ve form girişlerini devre dışı bırakmak için izin verir ve senin download listesi tasarruf olmaz Ya girişleri. Eğer arkasında herhangi bir tarih bırakmadan paylaşılan bir bilgisayardan veya bir İnternet-caffe e-postalarınızı kontrol edebilirsiniz bu şekilde. Ilk kez bu özelliği erişme sizin Private Browsing bitirdikten sonra bunları erişmeye devam edebilirsiniz böylece Firefox kaydetmek ve mevcut sekmeleri kapatacak bir mesaj isteyecektir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder